Pastă de dinți PRANOYA

(29 de recenzii de la clienți)
130,00 lei

Pasta de dinți dovedită clinic pentru cosmetică dentară și dinți naturali.

Număr notificare EU: 3382336 ; Număr notificare UK: UKCP-53082052

În stoc


Distribuie

ROMANIAN INNOVATIVE SCIENCE

Pasta de dinți PRANOYA este cel mai nou produs de pe piața de îngrijire orală, fiind dovedită clinic pentru cosmetică dentară și dinții naturali.

Formula are 98% ingrediente naturale și nu conține substanțe chimice toxice.

ROMANIAN INNOVATIVE SCIENCE

Pasta de dinți PRANOYA este cel mai nou produs de pe piața de îngrijire orală, fiind dovedită clinic pentru cosmetică dentară și dinții naturali

Formula are 98% procent de naturalețe și nu conține substanțe chimice toxice

icons active

RE-CURE ™ Active Complex

Pasta de dinți PRANOYA® pentru cosmetică dentară și dinți naturali a fost creată de oamenii de știință din România și are la bază un complex de 12 ingrediente active în concentrații ridicate cu o combinație unică și biomimetică având un procent de 98% ingrediente naturale care au grijă într-o simbioză perfectă de dantura și gingia ta fără să afecteze smalțul sau lucrările protetice, benefice inclusiv fațetelor dentare.

icon active ingredients

INGREDIENTE PRINCIPALE

NATURAL DIAMOND POWDER, XYLITOL, HYDROXYAPATITE, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, ALLANTOIN, ROYAL JELLY POWDER, LITHOTHAMNIUM CALCAREUM POWDER, PROPOLIS EXTRACT, SALVADORA PERSICA STEM POWDER, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, ZINC CITRATE TRIHYDRATE.

icon free off

NU CONȚINE

SLS, peroxide, parabens, gluten, triclosan, saccharin, PEG, carrageenan.
FĂRĂ FLUOR, FĂRĂ COLORANȚI ARTIFICIALI, FĂRĂ INDULCITORI ARTIFICIALI

icons active

RE-CURE ™ Active Complex

Pasta de dinți PRANOYA® pentru cosmetică dentară și dinți naturali a fost creată de oamenii de știință din România și are la bază un complex de 12 ingrediente active în concentrații ridicate cu o combinație unică și biomimetică având un procent de 98% ingrediente naturale care au grijă într-o simbioză perfectă de dantura și gingia ta fără să afecteze smalțul sau lucrările protetice, benefice inclusiv fațetelor dentare

icon active ingredients

INGREDIENTE PRINCIPALE

NATURAL DIAMOND POWDER, XYLITOL, HYDROXYAPATITE, SODIUM HYALURONATE, PANTHENOL, ALLANTOIN, ROYAL JELLY POWDER, LITHOTHAMNIUM CALCAREUM POWDER, PROPOLIS EXTRACT, SALVADORA PERSICA STEM POWDER, BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER, ZINC CITRATE TRIHYDRATE

icon free off

NU CONȚINE

SLS, PEROXIDE, PARABENS, GLUTEN, TRICLOSAN, SACCHARIN, PEG, CARRAGEENAN
FĂRĂ FLUOR, FĂRĂ COLORANȚI ARTIFICIALI, FĂRĂ INDULCITORI ARTIFICIALI

icon pranoya06

CELE MAI RIDICATE STANDARDE DIN INDUSTRIE

Brand-ul PRANOYA se adresează celor care își doresc tot ce este mai bun pentru sănătatea lor dentară. Este singura pastă de dinți din lume care a fost concepută special pentru cei care apreciază calitatea la superlativ

icon pranoya07

FORMULA UNICĂ PRANOYA

Cu o compoziție de 25 de ingrediente, dintre care 12 active, pasta de dinți PRANOYA se poziționează în top-ul celor mai complexe formule din lume, având în compoziția sa de cel puțin 5x mai multe ingrediente active decât pasta de dinți convențională

icon pranoya16

UN SINGUR PRODUS PENTRU TOATE NEVOILE

PRANOYA este opțiunea sigură pentru cei cu fațete dentare sau o combinație de dinți naturali și lucrări protetice aducând beneficii reale pentru problemele gingivale datorită complexului de ingrediente folosit

BENEFICIILE PASTEI DE DINȚI

Contribuie la sănătatea generală a organismului tău

98% din ingrediente sunt certificate ECO-BIO COSMOS iar fiecare substanță activă folosită a fost demonstrată științific în diferite studii internaționale. Beneficiezi de siguranța unui produs natural ce nu conține deloc substanțe chimice cu potențial toxic ce pot avea efecte adverse negative asupra sănătății tale

Elimină total mirosul neplăcut din cavitatea bucală și oferă un gust revigorant și proaspăt

Având proprietăți antibacteriene și antimicrobiene, extractul de propolis reduce creșterea plăcii bacteriene și a microflorei patogene în cavitatea bucală, efect ce conduce la eliminarea mirosului neplăcut și crearea unui gust oral revigorant (în combinație cu uleiul de mentă, uleiurile esențiale și aroma naturală de ciocolată).

Contribuie la neutralizarea pH-ului și remineralizarea dinților

Folosind zilnic pasta de dinți PRANOYA, pH-ul organismului tău se îmbunătățește semnificativ iar remineralizerea va avea loc în mod natural. Dinții tăi nu se vor mai “descompune”, iar mineralele ce se pierdeau în mediul acid, acum vor contribui la fortificarea dinților tăi, recăpătându-ți smalțul puternic și rezistent într-un mod sănătos.

Perfectă în prevenirea cariilor dentare

Glicerina vegetală, Xilitolul și Hidroxiapatita din pasta de dinți ajută la reducerea activității bacteriene prin reducerea activității disponibile a apei, iar pH-ul neutru din salivă previne dezvoltarea cariilor.

Creează un efect ridicat de strălucire și albire

Utilizarea zilnică ajută la crearea fără precedent a unei suprafețe dentare netede, iar pudra de diamant natural contribuie la redarea albului natural și strălucitor al dinților, efect ce apare în urma folosirii pastei de dinți.

Previne și înlătură cu succes tartrul dentar

Folosirea zilnică a pastei de dinți duce la prevenirea completă a tartrului dentar ce poate apărea pe zone vizibile ale danturii tale și contribuie la înlăturarea stratului existent de tartru, oferindu-ți astfel din nou un zâmbet natural și strălucitor.

Contribuie la menținerea pe termen lung a luciului și a culorii fațetelor dentare

Datorită pudrei de diamant naturală prezentă în pasta de dinți PRANOYA, cu un indice de abrazivitate scăzut, persoanele cu fațete sau coroane dentare beneficiază de efecte puternice și complete de curățare zilnică și de menținere a strălucirii lucrărilor pe o perioadă îndelungată sporind durata de viață a lor, fară să le afecteze prin zgâriere așa cum o pastă convențională o poate face.

Ajută la evitarea zgârieturilor neplăcute asupra fațetelor și coroanelor

Datorită Carbonatului de Calciu folosit, Pudra de Siwak, Pudrei de Bambus dar și al gradului de abrazivitate scăzut din pudra de diamant natural, pasta de dinți PRANOYA te ajută să eviți zgârieturile ce apar de regulă asupra fațetelor sau coroanelor dentare din timpul periajului.

Maximizează durata de viață a fațetelor

Formula PRANOYA compusă din 12 ingrediente active poate contribui la maximizarea duratei de viață a fațetelor dentare, comparativ cu pasta de dinți convențională ce conține substanțe ce pot avea efecte negative asupra rezistenței fațetelor sau decolorarea lor, minimizând durata de viață datorită ingredientelor ca: bicarbonat de sodiu,bile de silica sau alte ingrediente de curățare cu un indice de abrazivitatea de peste 70 care intră în categoria nerecomandată pentru lucrările protetice.

Nu conține substanțe dăunătoare asupra fațetelor dentare

Pasta de dinți PRANOYA nu are ingrediente care stimulează “înmuierea” cimentului precum Alcoolul sau Peroxidul ce sunt de regulă prezente în unele paste de dinți convenționale și poate duce la căderea părților protetice. Contrar, aceasta o protejează și ajută bondingul. (Cimentul de lipire este o substanță care creează microscopic punți de la dintele tău natural la porțelan/ceramică, astfel încât să adere cu dintele și să devină unul și același).

Ajută la protejarea dinților naturali și lucrărilor protetice în mod simultan

Datorită efectelor sale puternice, formula contribuie în același timp la îmbinarea simultană a efectelor benefice pentru dinții naturali (ajută la curățarea și remineralizarea lor) iar pentru fațetele dentare ce se află deasupra dinților naturali (ajută la menținerea culorii și redarea strălucirii pierdute).

Ajută la regenerarea rapidă a gingiei în urma lucrărilor protetice

Datorită Hialuronatului de Sodiu și Pudrei Royal Jelly, gingia inflamată revine la normal, regenerându-se într-un mod rapid.

Ajută la întărirea și repararea leziunilor gingiilor

Datorită provitaminei B5, formula PRANOYA contribuie la cicatrizarea, epitelizarea și repararea leziunilor gingivale într-un mod rapid

Efect reparator și cicatrizant pentru cei care au trecut recent prin intervenții ortodontice

Pudra de Royal Jelly are acțiune antioxidantă ce îți stimulează regenerarea gingiei, conducănd astfel la o vindecare rapidă, stoparea sângerărilor și eliminarea durerilor gingivale.

Oferă zero iritații ale gingiei în timpul folosirii

Pasta de dinți PRANOYA nu conține detergenți precum SLS sau SLES care de regulă produc acel efect de spumă și în același timp pot provoca iritații, mâncărimi și inflamații ale gingiei.

Alimentează țesutul gingival cu minerale vitale

Formula este bogată în minerale și oligoelemente precum Calciu, Magneziu, Cupru, Zinc, Fier, Potasiu, Mangan și Seleniu care contribuie la eliminarea sensibilității dentare, împuternicirea gingiei și menținerea sănătății gingivale în mod natural combătând retracția gingivală.

Combate cu succes gingivita

Datorită ingredientelor puternice care au avut rezultate remarcabile în lupta cu gingivita: elimină sângerările, inflamațiile, bacteriile cauzale, disconfortul oral și împuternicește sistemul imunitar.

Recuperare rapidă după intervenții chirurgicale

Datorita Hialuronatului de Sodiu care are o greutate moleculare mai mica decat Acidul Hialuronic, chiar si cel hidrolizat, poate oferi o recuperare mai rapida post-implantare asa cum a fost dovedit in studiile clinice de specialitate, deoarece este absorbit mai ușor.

BENEFICIILE PASTEI DE DINȚI

Contribuie la sănătatea generală a organismului tău

98% din ingrediente sunt certificate ECO-BIO COSMOS iar fiecare substanță activă folosită a fost demonstrată științific in diferite studii
internationale. Beneficiezi de siguranța unui produs natural ce nu conține deloc substanțe chimice toxice ce pot avea efecte adverse negative asupra sănătății tale

Elimină total mirosul neplăcut din cavitatea bucală și oferă un gust revigorant și proaspăt

Având proprietăți antibacteriene și antimicrobiene, extractul de propolis reduce creșterea plăcii bacteriene și a microflorei patogene în
cavitatea bucală, efect ce conduce la eliminarea mirosului neplăcut și crearea unui gust oral revigorant (în combinație cu uleiul de mentă,
uleiurile esențiale și aroma naturală de ciocolată).

Contribuie la neutralizarea pH-ului și remineralizarea dinților

Folosind zilnic pasta de dinți PRANOYA, pH-ul organismului tau se îmbunătățește semnificativ iar remineralizerea va avea loc in mod natural. Mineralele ce se pierdeau în mediul acid, acum vor contribui la fortificarea dinților tăi, recăpătându-ți smalțul puternic și rezistent într-un mod sănătos.

Perfectă în prevenirea cariilor dentare

Glicerina vegetală, Xilitolul și Hidroxiapatita din pasta de dinți ajută la reducerea activității bacteriene prin reducerea activității disponibile a apei, iar pH-ul neutru din salivă previne dezvoltarea cariilor.

Creează un efect ridicat de strălucire și albire

Utilizarea zilnică ajută la crearea fără precedent a unei suprafețe dentare netede, iar pudra de diamant natural contribuie la redarea albului natural și strălucitor al dinților.

Previne și înlătură cu succes tartrul dentar

Folosirea zilnică a pastei de dinți duce la prevenirea completă a tartrului dentar ce poate apărea pe zone vizibile ale danturii tale și contribuie la înlăturarea stratului existent de tartru, oferindu-ți astfel din nou un zâmbet natural și strălucitor.

Contribuie la menținerea pe termen lung a luciului și a culorii fațetelor dentare

Datorită pudrei de diamant naturală prezentă în pasta de dinți PRANOYA, cu un indice de abrazivitate scăzut, persoanele cu fațete sau coroane dentare beneficiază de efecte puternice și complete de curățare zilnică și de menținere a strălucirii lucrărilor pe o perioadă îndelungată sporind durata de viață a lor, fară să le afecteze prin zgâriere așa cum o pastă convențională o poate face.

Ajută la evitarea zgârieturilor neplăcute asupra fațetelor și coroanelor

Datorită carbonatului de calciu folosit, pudra de siwak, pudrei de bambus dar și al gradului de abrazivitate scăzut din pudra de diamant natural, pasta de dinți PRANOYA te ajută să eviți zgârieturile ce apar de regulă asupra fațetelor sau coroanelor dentare din timpul periajului.

Maximizează durata de viață a fațetelor dentare

Formula PRANOYA compusă din 12 ingrediente active poate contribui la maximizarea duratei de viață a fațetelor dentare, comparativ cu pasta de dinți convențională ce conține substanțe ce au efecte negative asupra rezistenței fațetelor sau decolorarea lor, minimizând durata de viață datorită ingredientelor ca: bicarbonat, silica sau alte ingrediente de curățare cu un indice de abrazivitatea de peste 70 care intră în categoria nerecomandată pentru lucrărilor protetice.

Nu conține substanțe dăunătoare asupra fațetelor dentare

Pasta de dinți PRANOYA nu are ingrediente care stimulează “înmuierea” cimentului precum Alcoolul sau Peroxidul ce sunt de regulă prezente în unele paste de dinți convenționale și poate duce la căderea părților protetice. Contrar, aceasta o protejează și ajută bondingul. (Cimentul de lipire este o substanță care creează microscopic punți de la dintele tău natural la porțelan/ceramică, astfel încât să adere cu dintele și să devină unul și același).

Ajută la protejarea dinților naturali și lucrărilor protetice în mod simultan

Datorită efectelor sale puternice, formula contribuie în același timp la îmbinarea simultană a efectelor benefice pentru dinții naturali (ajută la curățarea și remineralizarea lor) iar pentru fațetele dentare ce se află deasupra dinților naturali (ajută la menținerea culorii și redarea strălucirii pierdute).

Ajută la regenerarea rapidă a gingiei în urma lucrărilor protetice

Datorită Hialuronatului de Sodiu și Pudrei Royal Jelly, gingia inflamată revine la normal, regenerându-se într-un mod rapid.

Ajută la întărirea și repararea leziunilor gingiilor

Datorită Provitaminei B5, formula PRANOYA contribuie la cicatrizarea, epitelizarea și repararea leziunilor gingivale într-un mod rapid.

Efect reparator și cicatrizant pentru cei care au trecut recent prin intervenții ortodontice

Pudra de Royal Jelly are acțiune antioxidantă ce îți stimulează regenerarea gingiei, conducănd astfel la o vindecare rapidă, stoparea sângerărilor și eliminarea durerilor gingivale.

Oferă zero iritații ale gingiei și pielii în timpul folosirii

Pasta de dinți PRANOYA nu conține detergenți precum SLS sau SLES care de regulă produc acel efect de spumă și în același timp, iritații, mâncărimi și inflamații ale pielii și gingiei.

Alimentează țesutul gingival cu minerale vitale

Formula este bogată în minerale și oligoelemente precum Calciu, Magneziu, Cupru, Zinc, Fier, Potasiu, Mangan și Seleniu care contribuie la eliminarea sensibilității dentare, împuternicirea gingiei și menținerea sănătății gingivale în mod natural combătând retracția gingivală.

Combate cu succes gingivita

Datorită ingredientelor puternice care au avut rezultate remarcabile în lupta cu gingivita: elimină sângerările, inflamațiile, bacteriile cauzale, disconfortul oral și împuternicește sistemul imunitar.

Recuperare rapidă după intervenții chirurgicale

Datorită Hialuronatului de Sodiu care are o greutate moleculare mai mică decât Acidul Hialuronic, chiar și cel hidrolizat, poate oferi o recuperare mai rapidă post-implantare așa cum a fost dovedit în studiile clinice de specialitate, deoarece este absorbit mai ușor.

10+

studii si teste științifice realizate special pe eficacitatea produsului

50+

doctori stomatologi care ne recomandă

6+

oameni de știință care au contribuit la formulare

20+

ani de experiență în industria de cosmetică și clinică

Design Unic și atractiv

100% utilizare a conținutului, fără pierderi de compoziție

Tubul pastei de dinți a fost conceput în așa manieră încât toată compoziția să fie utilizată, să nu rămână pierderi de material așa cum se întâmplă la majoritatea pastelor de dinți convenționale unde conținutul este utilizat doar în proporție de 80-90%

Stabilitate ridicată pentru compoziție

Datorită celor două straturi de protecție (protecția exterioară a tubului și protecția interioară a pereților rezervei) compoziția este de două ori mai protejată de mediul exterior

Particularitățile produsului

Nu produce spumă excesiv deoarece NU folosim SLS-uri sau SLES-uri.

Când folosiți produsul apăsați drept acoperind orificiul pentru a se putea crea presiunea necesară dispersării.

Pasta de dinți nu îți vă "înverzi" dinții sau fațetele dentare asa cum nici pasta de dinți pe bază de cărbune activ nu ții va face negri.

Formula a fost realizată în așa fel încât dacă folosești produsul zilnic, ea va schimba treptat culoarea perilor și îți vă aduce aminte că este timpul să schimbi periuța sau capul pe care îl folosești.

Păstrați produsul conform între 5 - 25°C departe de căldură sau umiditate deoarece eticheta tiparită pe tub sau compoziția produsului poate avea de suferit.

Recomandăm un periaj de minim 3 minute.

Material rezistent, 100% reciclabil

Pentru că ne-am gândit și la mediul înconjurător, dar și la utilizarea eficientă a resurselor, materialul din plastic ce se regăsește în alcătuirea fiecărei piese din tubul pastei de dinți PRANOYA este 100% reciclabil

Cele 12 ingrediente active și rolul lor

Înglobată în amestecul de ingrediente active preţioase şi inovatoare din pasta de dinți PRANOYA, Pudra de Diamant Natural oferă un puternic efect de albire și strălucire dovedit științific, benefică atât pentru dinții naturali, cât și pentru fațetele dentare.

Conţine cele mai fine particule de diamant pentru a oferi cele mai înalte standarde în ceea ce priveşte curăţarea dinţilor: curăță uşor, complet şi uniform, fără niciun efect abraziv asupra smalţului dinților naturali sau a fațetelor dentare.

Totodată Pudra de Diamant Natural este singurul ingredient patentat care a fost testat cu succes pe fațetele dentare încă din anul 2009 în S.U.A.

Lăptişorul de matcă este singurul produs natural în care se găseşte 10 HDA (acid 10-hidroxi-decenoic), substanță ce are un important rol antibacterian, antifungic şi antiviral, stimulând chiar şi producerea de celule stem.

Un fapt mai puțin cunoscut e acela că lăptişorul de matcă este foarte bogat în complexul de vitamine B – respectiv B1, B2, B3, B5, B6, B8, B9, B12. O altă substanţă importantă ce se găseşte în lăptişorul de matcă şi care apare în formă naturală doar în acesta, este Acetilcolina – ce are un rol crucial în procesul de transmitere a impulsurilor neuronale.

Pudra de Royal Jelly are acţiune antioxidantă și cicatrizantă ce ajută la obţinerea și regenerarea rapidă a gingiei, reducerea inflamației gingivale, dar şi cicatrizarea ei postoperator.

Datorită proprietăților sale antiinflamatoare și antibacteriene în tratamentul bolilor parodontale, dar și a modului prin care grăbește recuperarea dentară, acidul hialuronic este un bun luptător împotriva gingivitei și este recomandat în special persoanelor care au beneficiat în trecut sau care vor beneficia în viitor de tratamente dentare precum implanturile sau fațetele dentare.

Acidul hialuronic are efect de vindecare a țesuturilor, repară leziunile și întărește gingiile într-un timp foarte scurt. Poate fi utilizat ca adjuvant al terapiei mecanice în tratamentul paradontitei iar în combinație cu Royal Jelly oferă beneficii nenumărate în terapia parodontală

Având puternice acțiuni antibacteriene și antimicrobiene naturale, extractul de propolis este un ingredient extrem de puternic folosit în pasta de dinți PRANOYA pentru rolul său terapeutic. Acesta previne bolile orale, restricționează dezvoltarea plăcii bacteriene și a microflorei patogene ce provoacă gingivita și parodontita, are eficacitate demonstrată în grăbirea vindecării rănilor chirurgicale și contribuie la igienizarea completă a întregii cavități bucale. Printre alte capacități ale sale se numără și acțiunile terapeutice analgezice, antihemoragice, antioxidante și antitumorale.

Extractul de propolis exercită o scădere selectivă, o acțiune citotoxică asupra fibroblastelor gingiei umane în comparație cu clorhexidina și ajută, de asemenea, la vindecarea halitozei, o afecțiune în care predomina respirația neplăcută din cauza igienei orale deficitare. Soluția de propolis mai este folosită și pentru dezinfectare periuței de dinți.

Pudra de Siwak este urmașul plantei ce se folosea înainte în forma ei brută pe post de periuță de dinți în Orientul Mijlociu. Datorită substanțelor din care este alcătuită (fosfor, siliciu, vitamina C, calciu, acid tanic și flavonoide), aceasta ajută la combaterea și prevenirea sângerărilor gingivale, a plăcii bacteriene, întărește smalțul dinților, ajută chiar și în lupta împotriva cariilor și oferă o excelentă acţiune de curăţare, purificare şi sanitizare a cavității bucale. Folosirea zilnică a Pudrei de Siwak, scade incidența infecțiilor cavitații bucale și elimină rapid acumulările alimentare de pe dinți ce pot provaca carii, placă, infecții și abcese.

Totodată Pudra de Siwak s-a demonstrat a fi eficientă în reducerea acumulării de placă bacteriană în cazul persoanelor care poartă aparate ortodontice.

Hidroxiapatita este un mineral natural prezent în mod normal în smalțul dinților și în dentină. Smalțul este format din 90% hidroxiapatită, iar dentina în proporţie de 70%. Mineralul osos este o formă nestoichiometrică de hidroxiapatită care constituie aproximativ 70% din greutate și peste jumătate din volumul osului uman. Particulele de hidroxiapatită din pasta de dinți PRANOYA sunt bioactive şi au capacitatea de a se integra în compoziţia smalţului şi a dentinei, pătrunzând în micile imperfecţiuni de la suprafaţa dinților pe care îi repară şi îi protejează de acţiunea distructivă a bacteriilor şi acizilor.

Hidroxiapatita în sinergie cu celelalte ingrediente, are o acţiune rapidă de remineralizare a smalţului şi a dentinei, realizând ceea ce până acum se credea imposibil: repararea smalţului dentar doar prin metode naturale neinvazive. Hidroxiapatita se regăsește și în mentă, ceaiul verde, trifolium, tulpini de Khat și frunzele de busuioc, cinci tipuri de plante diferite care conțin şi compuși constituenți de hidroxiapatită de calciu, hidroxid de calciu. Cantitatea de hidroxiapatită extrasă din frunzele și tulpinile celor cinci diferă, cea mai mica este în trifolium, cea mai mare în Khat şi mentă.

Multe structuri inclusiv glanda pineală conține în plus corpora arenacea sau „nisipul creierului” ce sunt cristale minuscule calcifiate de hidroxiapatita.

Lithothamnium calcareum este o specie de algă ce trăieşte în anumite zone din Marea Mediterană şi Marea Mânecii la adâncimi de peste 100 de metri. Conţine o multitudine de minerale şi oligoelemente precum Calciu, Magneziu, Cupru, Zinc, Fier, Potasiu, Mangan și Seleniu.

Această substanță ajută la remineralizarea puternică a danturii, detoxifică cavitatea bucală, reduce sensibilitatea dentară şi curăță dinţii sau faţetele dându-le o strălucire de neînchipuit.

Xilitolul oferă o multitudine de beneficii pentru sănătatea ta orală. Noi îl utilizăm în pasta de dinți PRANOYA datorită unor schimbări uimitoare mai ales la nivelul plăcii dentare. Placa bacteriană, este o substanță lipicioasă care aderă la dinți, plină cu bacterii responsabile de respirația urâtă, efect ce poate genera cariile dinților și boli gingivale. Acesta este considerat a fi un agent cariostatic, deoarece poate inhiba metabolismul glucidelor din diferite microorganisme orale, poate preveni formarea cariilor și oferă un gust deosebit de plăcut în timpul folosirii pastei de dinți.

Xilitolul pare să fie unic printre alcoolii din zahăr, în efectul său inhibitor asupra glicolizei. Efectul inhibitor asupra glicolizei a fost legat de adoptarea Xilitolului printr-un sistem PTS (fosfotransferaza) specific fructozei constitutive și acumularea ulterioară intracelulară de xilitol-5-fosfat. Un astfel de mecanism duce la reducerea formării de acid din glucoză și reducerea conținutului de Streptococcus mutans atât în placă, cât și în salivă.

Alantoina este o altă substanță activă folosită în pasta de dinți PRANOYA pentru rezultatele sale spectaculoase în ceea ce privește accelerarea vindecării rapide a rănilor gingivale. Această substanță oferă nenumărate beneficii mai ales celor care au avut recent parte de lucrări protetice și acum gingia lor necesită vindecare rapidă.

Datorită efectelor sale cicatrizante, anti-iritante, anti-inflamatorii și calmante, Alantoina contribuie la reînnoirea celulară, ajutând astfel gingia să își recapete forma sa naturală într-un timp foarte scurt.

Pudra de Bambus este un ingredient prețios care ajută la echilibrarea pH-ului pastei de dinți, creând astfel un mediu alcalin, perfect pentru reminalizarea naturală a dinților, curățarea tartrului dentar și a petelor apărute în urma consumului neatent de substanțe acide provenite din alimentele pe care le consumăm aproape zilnic.

Totodată substanțele din Pudra de Bambus au și efect antibacterian, contribuie la eliminarea mirosului neplăcut din cavitatea bucală și te face să îți simți dantura curată și proaspătă chiar până la 8-12 ore în fiecare zi.

Vitamina B5, mai precis D-pantenolul, are un efect calmant, curativ, antiinflamator asupra leziunilor epiteliale, promovează epitelializarea leziunilor și înmoaie țesutul cicatricial. Este potrivită pentru tratarea leziunilor produse ca urmare a extracțiilor dentare, gingivitei stomatită, durere produsă prin punerea dinților “falși”, ulcere și leziuni traumatice ale mucusului.

Combinația cu Vitamina C din uleiul esențial de lămâie, regenerează epiteliul mucusului oral, stimulează sinteza colagenului și a sistemului imunitar (mecanism de inflamație) și crește capacitatea de protecție a celulelor fagocite împotriva bacteriilor.

Zincul este o altă substanță activă deosebit de necesară unei paste de dinți, un oligoelement esențial non-toxic, necumulativ. Pe lângă nenumăratele beneficii pe care această substanță le are în pasta de dinți, joacă și un rol important de bază în combinarea cu alte substanțe, ducând astfel la reacții pozitive și efecte puternice. Beneficiul Zincului este că aceasta poate fi reținut în cavitatea bucală timp de aproximativ 2-3 ore după periajul dinților, legându-se astfel de substanțele acide de pe mucoasa bucală, de salivă și de suprafețele bacteriene, inhibând placa, absorbând și dizolvând bacteriile ce apar în cavitatea bucală. Astfel, se elimină mirosul neplăcut, dispar bacteriile din cavitatea bucală iar dinții noștri sunt protejați de posibilele descompuneri ce ar fi putut apărea din lipsa Zincului.

Efectele zincului se cred că sunt intracelulare, rezultate din inhibarea enzimelor sulfidrilice, în special ale enzimei L din sistemul de transport de fosfotransferază și aldolază și gliceraldehidă dehidrogenază pe calea glicolitică.

Zincul inhibă, de asemenea, activitatea proteazei asemănătoare cu tripsină a Porphyromonas gingivalis și a Capnocytophaga gingivalis și inhibă și PTS, calea absorbției glucozei de Streptococcus mutans, Streptococcus sanguis și Actinomyses naeslundii și metabolismul glucozei la acidul lactic.

Certificările ISO reprezintă standardul internațional al sistemului de management al calității.

Prin aceste standarde îți demonstrăm capacitatea noastră de a-ți furniza în mod constant produse și servicii ce îndeplinesc cerințele clienților și reglementările actuale.

Certificarea CE este certificare ce indică conformitatea cu standardele de sănătate, siguranță și protecție a mediului pentru produsele vândute în Spațiul Economic European

Certificarea TÜV (Technischer Überwachungsverein) indică testarea periodică a produsului pentru determinarea siguranței absolute și demonstrarea respectării cerințelor din Legea germană privind echipamentul și siguranța produselor

Majoritatea ingredientelor din compoziția produselor noastre sunt certificate Eco-Bio COSMOS fiind 100% naturale

Produsele noastre sunt testate și evaluate clinic în cele mai avansate și renumite laboratoare din lume care au peste 65 ani de experiență în domeniu, având multiple acreditări internaționale de prestigiu. Rigurozitatea ridicată și standardele înalte sunt valorile ce ne-au convins în alegerea partenerilor de testare și a studiilor clinice

Informații suplimentare
Greutate100 g
Dimensiuni21 × 6,5 × 4 cm
BRAND

PRANOYA

GTIN

5949096284336

Ingrediente

mentha piperita leaf water, calcium carbonate, glycerin, xylitol, hydroxyapatite, natural sodium lauroyl sarcosinate, sodium hyaluronate, bambusa arundinacea stem powder, salvadora persica stem powder, royal jelly powder, panthenol, zinc citrate trihydrate, lithothamnium calcareum powder, allantoin, calcium hydroxide, citrus limon peel oil, mentha piperita oil, natural diamond powder, sodium benzoate, potassium sorbate, menthol natural crystals, xanthan gum, propolis extract, spirulina maxima powder, natural flavour type chocolate.

Produs de recenzii
  • ema_stix@yahoo.com
  • andreajaramneh@gmail.com
  • oana.nicole11@yahoo.com
  • s.guerreiro.c@hotmail.com
  • marius_tudor95@yahoo.com

Show only reviews in RO (27)

Adaugă o recenzie