Livrare Internațională

Rutier și Aerian

Livrări internaționale pe cale rutiera în 24 de țări (timp tranzit 2-6 zile) :

Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Estonia, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lithuania, Luxembourg, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia si Ungaria.

 

Livrări internaționale pe cale aeriană:

În orice țară din lume.

 

Plata se face înainte de livrare (atât pentru produse, cât și pentru transport).

În cazul comenzilor din statele membre UE sau din afara UE, costul transportului este de 100-150 RON in cazul in care nu indepliniti conditia de transport gratuit setata pe minumul de comanda aferent tarii sau regiunii in care urmeaza a fi livrata, iar transportul se va realiza prin intermediul companiilor de curierat partenere (în continuare „Curieri”).

Pentru țările Non-EU se achită inclusiv taxă vamală, separat, la ridicarea coletului, de către destinatar. În acest sens veți fi contactat de către un reprezentant vamal (de regulă prin e-mail) care vă va oferi toate informațiile necesare.

Produsele comandate pot fi achitate online, cu cardul bancar, plățile fiind procesate prin intermediul procesatorului Ipay (Banca Transilvania S.A.) Pentru mai multe detalii despre serviciul oferit de Ipay, vă rugăm să consultați Termenii și condițiile afișate pe BT.

O parte din informațiile ce au legătură cu cardul dumneavoastră sunt prelucrate de PRANOYA. Astfel, stocăm doar referința către card cu un cod, data expirării, primele și ultimele 4 cifre. În rest, toate datele sunt prelucrate de Banca Transilvania.

 

În cazul în care nu puteți  să efectuați plata prin Ipay și alegeți  să faceți transfer bancar, vă facem cunoscut faptul că trebuie să ne contactați, deoarece la acest moment aplicația nu permite din punct de vedere tehnic lansarea și finalizarea comenzii în această situație.

Datele de contact pe care le puteți utiliza în acest scop sunt:

(program Luni – Vineri, 12:00 – 18:00)

  • Tel: +40 755 822 228
  • Email: info@pranoya.ro

Astfel, după ce ați luat legătura cu noi și v-am confirmat că avem produsele in stoc, înainte de a vi le trimite și v-am confirmat suma de plată, vă rugăm să efectuați plata sumei comunicate, utilizând unul din conturile de mai jos.

După efectuarea plății, vă rugăm să ne transmiteți ordinul de plată, urmând ca în cel mai scurt timp posibil să vă livrăm produsele comandate.

CONT RON
Nume beneficiar: PRANOYA DENTAL SRL
IBAN: RO55BTRLRONCRT0524499201
Moneda: RON
SWIFT/BIC: BTRLRO22

CONT GBP
Nume beneficiar: PRANOYA DENTAL SRL
IBAN: RO60BTRLGBPCRT0524499201
Moneda: GBP
SWIFT/BIC: BTRLRO22

 

CONT EUR
Nume beneficiar: PRANOYA DENTAL SRL
IBAN: RO05BTRLEURCRT0524499201
Moneda: EUR
SWIFT/BIC: BTRLRO22

 

CONT USD
Nume beneficiar: PRANOYA DENTAL SRL
IBAN: RO09BTRLUSDCRT0524499201
Moneda: USD
SWIFT/BIC: BTRLRO22