De câte ori ne gândim la sănătatea noastră dentară și la cât de importantă este aceasta pentru echilibrul întregului organism? Fiecare alegere pe care o facem contribuie la starea de bine și la o viață lipsită de complicații.

O igienă orală corespunzătoare se numără printre principalele elemente, iar noi știm acest lucru, ne pasă de tine și de sănătatea ta. De aceea ne concentrăm eforturile pe a dezvolta cele mai performate si dedicate produse în ceea ce privește igiena orală.

Atunci când vine vorba despre sănătatea organismului nostru, noi înțelegem cât este de important să găsim cele mai bune soluții pentru clienții noștri și răspundem nevoilor tuturor într-un mod care ține cont de particularitățile fiecăruia.

Astfel, PRANOYA reușește să garanteze prin produsele dezvoltate, o sănătate orală cât mai completă. Fiecare ingredient din produsele noastre este selectat în așa fel încât să aibă un rol important în igiena orală și în rezolvarea unui set larg de probleme.

Produsele sunt obținute printr-un proces amplu, în urma studiilor elocvente a cercetătorilor, fiind utilizate doar ingrediente naturale care au grijă să fie la cea mai înaltă calitate, iar totul este demonstrat clinic, testat stomatologic și dermatologic.

Pentru că ne-am dorit mai mult decât un brand care să pună accentul doar pe profitul financiar, ne-am dorit un brand care să aibă un număr cât mai mare de clienți mulțumiți în adevăratul sens al cuvântului.

Alegem responsabil, natural, garantat. Punem pe primul loc sănătatea, etica și rezultate promițătoare, iar totul se desfășoară într-un cadru științific și la standarde de producție internaționale fapt ce garantează calitatea ridicată a produselor noastre.

Standarde de naturalete

Ingrediente superioare

obținute și derivate din natură cu o puritate de 100%

Formule care nu conțin surse artificiale:

arome, coloranți sau îndulcitori

Prelucrarea ingredientelor

susține filosofia noastră de sănătate umană și de mediu

fara teste pe animale

Fără ingrediente de origine animală

*cu excepția unor produse apicole

NU testăm produsele

pe animale

Câteva dintre produsele noastre

conțin ingrediente de origine apicolă (lăptișorul de matca și propolisul)

Standarde de sustenabilitate

Prioritizarea

utilizării materialelor reciclabile și regenerabile

Reducerea deșeurilor

din ambalaje prin reciclabilitate

Sprijinirea utilizării

practicilor durabile de creștere și recoltare

Standarde de responsabilitate

Oferim

valoare consumatorilor noștri

Cercetări efectuate

pentru a dovedi siguranța și eficacitatea produselor

Transparență completă

cu privire la scopul ingredientelor

Onestitate

în toate revendicările făcute pe ingrediente, ambalaje și produse

Conformi cu cerințele autorităților

de reglementare și ale altor organizații profesionale cu care suntem parteneri atât sub standarde naționale cât și internaționale