De multe ori ne regăsim în ipostaza în care nu știm ce pastă de dinți să folosim, ca urmare noi am pregătit un mic ghid pentru a înțelege de ce ai nevoie și pentru ce. Ce trebuie să iei în considerare:

Să curețe perfect dinții și cavitatea bucală

Pastele de dinți trebuie să fie ușor abrazive pentru a curăța dinții și a ajuta la profilaxia cavității bucale.

Să redea albul natural

Pastele de dinți din punctul nostru de vedere nu trebuie să conțină ingrediente ca peroxidul; albirea dinților se face doar în cabinetele stomatologice sub recomandarea stomatologului. Folosind pasta de dinți cu ingrediente de înălbire sau cu indice de abrazivitate ridicat poate duce la complicații ca sensibilitatea dentară și afectarea smalțului dentar într-un mod ireversibil.

Să ajute la remineralizarea dinților

Una dintre cele mai importante etape este remineralizarea dinților și ce ingredient/e oferă acest lucru într-un mod real.

Să ajute gingia într-un mod constant

Aici vorbim de ingredientele care aduc beneficii reale în alimentarea țesutului gingival și oferă tot ce este mai bun în protejarea și regenerarea ei.

Care este realitatea ?

51021921 23843183711080410 2402151148246007808 n

În realitate aceste beneficii au fost tranșate în mai multe produse strict din motive de marketing. Aveți posibilitatea de a achiziționa paste de dinți care promit efecte de albire, pentru sensibilitate dentară, pentru remineralizare, pentru sângerări gingivale etc.

La bază, aceste formule sunt aproape identice în majoritatea cazurilor, de ce ?

Pentru că suntem diferiți ca și clienți. Preferăm o anumită culoare sau un anumit gust iar companiile au înțeles asta. Realitatea este alta, bazele lor de produs sunt identice și doar schimbă unele ingrediente pentru ați oferi exact ceea ce cauți, la cel mai mic preț posibil.

Pasta de dinți este MAI IMPORTANTĂ decât crema de față pe care o folosești ! De ce ?

Simplu, absorbția și digestia încep din cavitatea bucală. Folosind produse cu ingrediente care au potențial toxic, ele vor fi absorbite imediat de corpul tău prin mucoasă. De ce să folosești creme cât mai scumpe și pastă de dinți cât mai ieftină ?

Cum ne alegem pasta de dinți ?

Cea mai bună modalitate în a alege pasta de dinți este să te uiți la ce ingredientele sunt folosite în formulă și ce fac acestea, claim-urile de marketing contează mai puțin.
De aici îți poți da seama și dacă prețul produsului este corect și mai ales dacă merită să bagi în organism toate acele ingrediente despre care știi că au potențial toxic.

50356674 6112419584255 8492757611148476416 n

Pentru că ne dorim să avem o transparență completă

Când am început să dezvoltăm produsele noastre și brand-ul PRANOYA am trecut de multe etape de cercetări și ne-am ales ingredientele cu mare grijă. La formularea produselor noastre au participat numeroși specialiști din diferite arii științifice. Pentru a face o formulă funcțională ai nevoie de mult timp și foarte multe teste interne de stabilizare. Ca să înțelegeți parțial procesul, o să dăm exemplu situația prin care am trecut noi.

Ca să acoperim toate nevoile dentare, am pornit de la un total de 42 de ingrediente din care am realizat peste 25 de formule de test până am reușit să finalizăm o formulă ce poate acoperi toate punctele prezentate la începutul articolului, ba chiar mai mult.

Costul nostru de producție este mai ridicat decât o pastă de dinți convențională scumpă la vânzare de aceea ne adresăm doar oamenilor care doresc tot ce este mai bun pentru sănătatea lor orală și generală.

De ce cosmetică dentară și dinți naturali ?

50626749 6112662529255 6138281141053947904 n e1603636326391

Cine are fațete dentare (în caz că nu au optat pentru fațete dentare duble sau coroane dentare) au nevoie de a curăța profund atât părțile protetice cât și dintele natural expus din spatele fațetelor iar remineralizarea este punctul cheie în cazul lucrărilor protetice deoarece trebuie să mențină dintele pe care este instalată fațeta într-o stare excepțională, să îl protejeze de carii.

Gingia are nevoie de minerale și active care să o mențină într-o stare excelentă și să nu producă acea situație de retracție gingivală. Tot acest cocktail de nevoi îl acoperim prin ingredientele folosite și duce la maximizarea duratei de viață a zâmbetului tău și menținerea dinților naturali într-o stare nemaipomenită.