Ți-ai adresat vreodată și tu întrebarea “de ce trebuie să ne spălăm pe dinți?”

Majoritatea oamenilor conștincioși ar răspunde “pentru că trebuie” sau “pentru că nu vreau să am probleme cu dinții în viitor”.

Este un fapt cunoscut că foarte mulți oameni știu că spălatul pe dinți este important, dar ceea ce poate nu știm este că pasta de dinți clasică pe care peste 90% din oameni o folosesc, este o pastă de dinți cu potențial toxic pentru organismul nostru, conform studiilor, pasta de dinți clasică poate provoca alergii, iritații, dureri de cap, balonări sau migrene și probleme la care niciodată nu ne-am fi gândit.

Totuși, de ce 90% din oameni folosesc un produs cu potențial toxic? De ce majoritatea oamenilor aleg pasta de dinți clasică și de ce majoritatea oamenilor care deși cunosc efectele negative, tot continuă să o folosească ?

Răspunsul ar putea fi: Pentru că totul a devenit un automatism!

Spălatul pe dinți a devenit un automatism așa de bine instalat în sistemul nostru nervos, încât nu ne mai gândim așa de mult la acest proces: Ne trezim dimineață, mergem să ne spălam pe dinți, apoi după ce savurăm prânzul luăm din nou periuța și pasta de dinți în mână.

Când se apropie ora de culcare, seara, folosim aceleași gesturi, aceeași periuță, aceeași pastă de dinți și ne curățăm dinții în același mod pe care l-am învățat.

Ei bine, dacă spălatul pe dinți a devenit un automatism atât de evident, la fel ne comportăm și când mergem la supermarket și ne cumpăram pasta de dinți, totul se petrece în mod automat: Ajungem la același raft cu produse cosmetice, localizăm vizual aceeași pastă de dinți cu care suntem obișnuiți și pe care o folosim zilnic, o adăugăm în coș în aceeași manieră cu care ne-am obișnuit, o plătim, o aducem acasă și începem și o folosim.

Iar din acest moment ne putem crea propriile probleme și complicații orale, alegând să consumăm inconștienți pasta de dinți clasică și ieftină, fără să știm că ne facem singuri rău.

Contrar tuturor pastelor de dinți convenționale care creează complicații negative, există și paste de dinți naturale și eficiente precum PRANOYA, un produs natural ce a apărut ca o soluție pozitivă la toate problemele pe care pasta de dinți convențională le creează. Ba mai mult, Pasta de dinți PRANOYA este una dintre singurele paste de dinți care oferă real o îngrijire orală completă și adecvată.

Pasta de dinți PRANOYA este o pastă de dinți superioară care are acțiune multiplă demonstrată clinic pentru cosmetică dentară și dinții naturali. Asta înseamnă că este utilă simultan în rezolvarea a mai multor probleme complexe: remineralizează, curăță și regenerează țesutul dentar în același timp, alimentând țesutul gingival datorită complexului de ingrediente folosit.

Top 5 beneficii pentru care ar trebui să folosești zilnic pasta de dinți PRANOYA

01

Pasta de dinți PRANOYA nu conține deloc substanțe chimice cu potențial toxic precum Fluor, SLS, PEG, Triclosan, Parabeni, Peroxid, Saccharin, coloranți artificiali, detergenți, îndulcitori artificiali, substanțe nocive pe care le regăsim în pastele de dinți clasice

Majoritatea pastelor de dinți (dacă nu, chiar toate) clasice și ieftine conțin aceste substanțe chimice cu potențial toxic care au fost demonstrate prin studiile științifice efectuate ca fiind extrem de dăunătoare organismului nostru. Există totuși cantități mici în care se folosesc aceste substanțe, dar chiar și în aceste condiții, tot creează complicații negative pe termen lung ce duc la îmbolnăvirea și otrăvirea organismul. De să folosim o pastă de dinți ce are substanțe chimice toxice ce se pot depune în organism, când există pasta de dinți PRANOYA care este o pastă de dinți aproape complet NATURALĂ? Majoritatea ingredientelor pastei de dinți PRANOYA sunt certificate Eco-Bio-Cosmos (standarul care demonstrează cea mai ridicată formă de naturalețe), 98% din compoziția ei fiind naturală.

În ceea ce privește ingredientele nocive din pasta de dinți, majoritatea oamenilor cred că nu intră în organism, că nu se absorb având în vedere că pasta de dinți NU este înghițită. Ceea ce majoritatea nu știm este că digestia începe din cavitatea bucală – este suficient să iei contact cu anumite substanțe nocive fără să le înghiți și acestea să intre în organismul tău și să își facă efectele. Digestia și absorbția încep din cavitatea bucală !

Poți citi mai multe despre toate ingredientele nocive din pastele de dinți convenționale în pagina noastră specială – ingredientele cu potential toxic din pastele de dinti conventionale

Pasta de dinți PRANOYA este singura opțiune reală care ajută în mod simultan la curățarea perfectă și completă a dinților naturali cât și a fațetelor dentare

Dacă ai fațete dentare, cu siguranță ai nevoie de o pastă de dinți specială care te ajută în mod simultan să îți cureți și dinții, dar și fațetele dentare în același timp. Ai nevoie de o pastă de dinți care să te ajute să îți protejezi toată investiția pe care ai făcut-o în fațetele dentare. Dinții au nevoie de remineralizare, iar fațetele dentare au nevoie de menținerea strălucirii și a culorii lor, iar aceste două procese se întâmplă simultan doar în urma folosirii pastei de dinți PRANOYA. Spre exemplu, știai că studiile au demonstrat că alcoolul este principala substanță care contribuie la dezlipirea rapidă a fațetelor dentare? Aceste substanțe bazate pe alcool se găsesc în pastele de dinți clasice, din păcate, pe când în formula PRANOYA nu vei găși niciodată substanțe nocive, ci doar subtanțe care chiar ajută la întărirea cimentului fațetelor dentare și la maximizarea duratei de viață a acestora. PRANOYA este o opțiune benefică pentru cei care au fațete dentare.

Pasta de dinți PRANOYA este singura pastă de dinți din lume care are 25 de ingrediente totale, dintre care 12 active, 98% din compoziție fiind naturală, contrar pastei de dinți clasice care are maxim 2 ingrediente active

Dacă te întrebi de ce ai nevoie de multe ingrediente active în pasta de dinți o să îți răspundem într-un mod simplu și pe înțelesul tău. Ingredientele active sunt cele care acționează direct asupra dinților sau a gingiei, nu cele inactive. Din acest motiv noi am ales să introducem cât mai multe ingrediente naturale care să aibă acțiune directă asupra dinților și a gingiei, în același timp să fie extraordinar de puternice. Știm cât de nefolositoare sunt pastele de dinți clasice și suntem dezamagiți de formulele lor simple și ineficiente. Din acest motiv în formula PRANOYA se regăsesc ingrediente active rare, de calitate superioară precum Pudra de Diamant, Lăptișorul de Matcă, Acid Hialuronic, Extractul de Propolis, Pudra de Siwak, Hidroxiapatita, Xilitol, Lithothamnium Calcareum, Alantoina, Pudra de Bambus, Provitamina B5 și Zinc, toate acestea oferindu-ți cele mai puternice beneficii: de la regenerarea gingivală rapidă, remineralizarea completă a dinților după ce ai avut parte de lucrări protetice, eliminarea gingivitei, redarea albului natural într-un timp foarte scurt, până la beneficii precum: eliminarea completă a bacteriilor bucale, împrospătarea respirației timp de 12 ore pe zi, alcalinizarea pH-ului și eliminarea durerilor post-operator. Mai multe beneficii ale pastei de dinți PRANOYA găsești AICI

50464555 6112416844855 6733004772904796160 n e1603642461870

Nu zgârie smalțul dinților și nici luciul fațetelor dentare. RDA 104

Pasta de dinți PRANOYA este o pastă de dinți care are o abrazivitate medie. De ce ?

Când vine vorba de smalțul dentar, trebuie întotdeauna să avem grijă să îl protejăm. Dacă folosești o pastă de dinți convențională de albire sau cu bicarbonat de sodiu, atunci te atenționăm că acestea au un grad de abrazivitate foarte ridicat, ceea ce conduce la zgârierea smalțului dinților naturali și mai ales a luciului fațetelor dentare cand aceasta depaseste standardul RDA de 150. Smalțul dentar zgâriat creează efecte negative precum sensibilitatea dentară, dureri ale dinților și dezvoltarea rapidă a cariilor și a tartrului. În pasta de dinți PRANOYA noi folosim pudra de diamant natural, una dintre cele mai rare substanțe ce are o abrazivitate redusă (20-30 RDA) și ce oferă același efect de curățare, ba chiar mai ridicat. Particulele fine de diamant nu zgârie smalțul dentar al dinților și nici „glazura” fațetelor dentare, fiind extrem de benefic în procesul zilnic de curățare. Cu toate acestea, RDA-ul țintit de noi în formulare a fost unul mediu deoarece după opinia noastră, în jurul valorii de 100 primești atât curățarea completă de care ai nevoie pentru dinții tăi naturali cât și protecția glanțului de pe lucrările protetice,

Calitatea pastei de dinți este la superlativ iar raportul calitate-preț este foarte bun.

parteneri

PRANOYA este un brand românesc într-o continuă perfecționare și dezvoltare

Pasta de dinți PRANOYA a fost dezvoltată de o echipă de oameni de știință din România care au o vastă experiență în industria de îngrijire orală. PRANOYA este printre singurele brand-uri din lume care comercializează produse naturale, eficiente și superioare la cele mai înalte standarde din Industrie. Totodată calitatea produsului este foarte ridicată iar costurile sunt accesibile tuturor. Design-ul tubului este unic în lume, acesta fiind gândit să se poată utiliza 100% din conținut (fără pierderi ale compoziției – cum se întâmpla la pastele de dinți clasice) și este singura pastă de dinți care a fost gândită pe rezerve reîncarcabile, că tu să economisești bani și să te bucuri de reducerile periodice din partea noastră pentru că ne folosești cu drag produsele.

Particularitățile pastei de dinți PRANOYA

  • Nu produce spumă excesiv deoarece folosim un spumant natural și nu SLS-uri sau SLES-uri.
  • Când folosiți produsul apăsați drept, o singură dată asigurandu-vă că orificiul este acoperit pentru a se putea crea presiunea necesară dispersării produsului.
  • Pasta de dinți nu îți va „înverzi” dinții sau fetetele dentare cum nici pasta de dinți pe bază de cărbune activ nu ții va face negri; culoarea albă din pastele de dinți convenționale se datorează dioxidului de titan.
  • Recomandăm un periaj de minim 3 minute.
  • Formula a fost realizată în așa fel încât dacă folosești produsul zilnic, ea va schimba treptat culoarea perilor în așa fel încât îți va aduce aminte că este timpul să schimbi periuța sau capul pe care îl folosești.

Toți oamenii care au încercat pasta de dinți PRANOYA au rămas plăcut surprinși de calitatea ridicată a produslui și de beneficiile pe care formula aceasta le oferă. Dacă ești și tu interesat să afli mai multe despre pasta de dinți PRANOYA, să descoperi toate beneficiile și să vezi cum te poate ajuta în stilul tău de viață zilnic, atunci te așteptăm să intri pe pagina de prezentare a produsului și de ce nu, să încerci și tu produsul.

Este mai mult decât evident că cel mai bun lucru pe care îl poți face chiar acum este să previi problemele dentare, decât să pierzi mulți bani să le rezolvi.

Calitatea înseamnă să alegi ce este mai bun pentru tine.